Corona update

Als zorgprofessionals willen wij de verspreiding van het corona-virus zo veel mogelijk voorkomen. Daarom houden wij de wachtruimte, spreekkamer en onze weegschaal goed schoon en blijven wij alert op de hygiëne volgens de huidige aanbevelingen.

Samen met andere zorgverleners zetten we onze schouders eronder om zorg te blijven leveren aan iedereen die dat nodig heeft.

Momenteel hebben wij tijdens de dieetbehandelingen extra aandacht voor het versterken van uw immuunsysteem, zodat u in goede conditie blijft.

Alle consulten kunnen in principe telefonisch plaatsvinden, zoals op dit moment ook al in veel ziekenhuizen en huisartsenpraktijken gebeurt. En dat is logisch gezien het intensieve personenverkeer en vaak volle wachtkamers in die gezondheidsinstellingen.

Wij willen de meest kwetsbare groep cliënten graag uitsluitend telefonisch consulteren. Wij zullen hiervoor contact met u opnemen.

Voor de minder kwetsbare cliënten willen wij, naast de mogelijkheid van een telefonisch consult, de praktijken in elk geval voorlopig open houden, zodat ook de waardevolle meting van de lichaamssamenstelling door kan gaan. Natuurlijk nemen wij daarbij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen. We leven de richtlijnen van het RIVM strikt na en plannen de afspraken zo dat er in principe nooit meer dan één persoon in de wachtkamer is.
Indien u zelf de voorkeur geeft aan een telefonisch consult, laat ons dat dan aub 1 of 2 dagen voor de afspraak even weten, bij voorkeur via email omdat wij telefonisch natuurlijk veel in gesprek zijn.

Op deze manier hopen wij de zorg op een zo hoog mogelijk peil te houden.

Wij houden het landelijke en regionale nieuws dagelijks in de gaten en mochten er wijzigingen zijn, dan passen wij de informatie aan.

Uw diëtisten
Monique Koopman en Diede Smits

Geef een reactie